Борислав Манджуков беше изпратен в последния му път на опело в катедралата във Варна

Борисав Манджуков беше погребан в бял ковчег, а на опелото му дойдоха около стотина опечалени близки и приятели. Последното сбогуване с разстреляния бизнесмен се състоя малко след 13 часа днес в катедрала във Варна. По настояване на близките на Борислав Манджуков, на него не бяха допуснати външни лица и представители на медиите, за което следяха няколко охранители.

[caption id="attachment_403947" align="alignleft" width="300"]Погребаха Борислав Манджуков Погребаха Борислав Манджуков[/caption]

В продължение на около час опечалените се прощаваха с бизнесмена като оставяха бели и червени рози в ковчега му. След опелото, тялото на Борислав Манджуков беше положено на старите гробища във Варна. Плътно до ковчега с тленните останки бяха майката на Манджуков - Евгения, сестра му Моника и Лора - жената, с която той живя в последните години и от която има дете.

Родителите на първата му съпруга Галя, която също не е сред живите, също бяха сред дошлите да си вземат последно сбогом с бизнесмена. Възрастните хора се грижат за голямата му дъщеря Анжелика, която остава кръгло сираче. Майката на Борислав Манджуков едвам се крепеше на краката си от мъка, видяха от БЛИЦ.