Симона Радева беше направена на нищо от своя колежка!

Теменужка Христова, полицай от цели 30 години, изригна в нета и направи на нищо младата си колежка Симона Радева, която помагаше на убиеца Георги Семерджиев. Постът на Теменужка бе аплодиран и споделян от десетки хиляди хора в мрежите, а коментарите са повече от цветисти. Разбира се, всички подкрепят Христова, отвратени от Радева.

"Ще помоля хората да спрат да наричат това изчадие и тази извратенячка полицай. Това не е полицай, това е срам за професията! Не искам да ме занимавате с това нещо, което ще има доста време да размишлява в килията си, ако има с какво да мисли, разбира се. Тази сган, е една обикновена танцьорка на пилон, а не служител на реда.

За трийсетте си години служба в МВР не съм виждала подобно нещо - с жалките си опити за чалга визия, с обецата си на езика, с бруталното си долнопробно излъчване и особено с това, че е приемала 2000 лева, за да защитава този убиец. Моля се и се надявам никога вече да не попадаме на подобен срам и унижение за професията ни", пише полицайката.

Знаем, че Симона Радева беше мигновено отстранена от редиците на МВР след като се разбра, че е била в колата на убиеца Семерджиев и след катастрофата му е помогнала да се укрие. Тя се е обадила на още четирима свои колеги, които донесли стълбата, по която Георги се е прибрал в апартамента си.