Стоянка Дудекова може да е напуснала страната

Бивш служител на органите на реда е замесен в изчезването на Стоянка Дудекова от Карлово.

Според последната информация по случая, бившият полицай е интимен приятел на Стоянка Дудекова. Именно той й е помогнал да организира бягството си. Новата версия по безследното изчезване на Дудекова, бе подхвърлена от бившия й съпруг Веселин Божилов, с когото са се развели преди известно време. Той също е в кръга на заподозрените и вече няколко пъти е бил викан за разпит.

[caption id="attachment_408870" align="alignright" width="300"]Стоянка Дудекова може да е напуснала страната Стоянка Дудекова може да е напуснала страната[/caption]

Веселин Божилов твърди, че именно 50-годишният бивш полицейски служител е бил истинският любовник на бившата му съпруга. Той допълва, че останалите трима, с които Стоянка Дудекова демонстративно се появявала пред обществото, били само за параван. Припомняме, че Стоянка Дудекова от Карлово изчезна в ранните сутрешни часове на 26 март и от тогава от нея няма ни кост, ни вест. Както обичайно, тя излязла от дома си в 4.30 ч. и се запътила към спирката, откъдето трябвало да се качи на служебния автобус. За изненада на шофьора на автобуса обаче, във въпросната сутрин, Стоянка не била на спирката.

От криминална полиция в Града под тепетата заявяват, че продължават усилената си работа по издирването й. За момента полицейските власти не разполагат с официални данни, Стоянка да е напускала България. Това разбира се далеч не означава, че не е излязла зад граница, тъй като може да го е направила с фалшиви документи, пише pik.bg.

Неразкрит за момента остава и случая на мистериозно изчезналата Валя Иванова от Бургас. Приятелят й Валентин Георгиев твърди, че разполага с данни, които сочат, че Валя е била отвлечена с цел да бъде изнесена зад граница, където да я превърнат в бяла робиня. От прокуратурата също продължават работа по тази версия. За разлика от тях обаче от полицията твърдят, че всички данни сочат, че Валя се е самоубила. Те не могат да разкрият повече информация по случая заради изричното несъгласие на семейството.