Бисер Миланов-Петното беше арестуван зрелищно пред сградата на Народното събрание

Бисер Миланов-Петното вече се намира в Централния софийски затвор след като беше преместен от следствения арест. От Софийската районна прокуратура вече са му връчили обвинителния акт за заплахата за убийство, заради която всъщност беше арестуван. Бисер Миланов-Петното е обвинен, че е отправил заплахи, че ще посегне на живота на Боряна Георгиева, която е съпруга Тихомир Георгиев, който пък е свидетел на прокуратурата.

[caption id="attachment_267836" align="alignleft" width="300"]Бисер Миланов-Петното Бисер Миланов-Петното[/caption]

Петното е заявил на жената, че ще й отреже главата, след което ще се изходи във врата й. В съда Бисер Миланов-Петното заяви, че само се бил пошегувал с отвратителните си думи, но възражението му не беше прието. Нещо повече, обвиняемият дори заяви, че Георгиева го е заплашвала, но никой не е направил нищо по въпроса.

Припомняме ви, че Бисер Миланов-Петното беше арестуван зрелищно пред сградата на Народното събрание след репортаж на бТВ, доказващ, че той заедно с негови хора са окупирали чужд имот без да плащат наем и отказват да го напуснат, припомнят от БЛИЦ. Самият Бисер Миланов-Петното заяви, че всичко, което се случва срещу него, са политически репресии.