За бандитът Салим от края на деведесетте се говори, че живее в разкош благодарение на контрабанда

Небезизвестния сливенски бандит Симеон Симеонов по известен като Салим е един от задържаните за срок от 72 часа като тартор на бандата. Според думите на прокурор Веселин Гангалов , който не уточни имената на арестуваните, които са 6 на брой групата ще отговаря пред закона за пране на пари.

Става ясно, че въпросният бизнесмен е тартор на групата като той и две от дъщерите му са 3-та арестувани за 72 часа.

Според информация на Флагман с родата му в ареста е й авера му Моньо. Който му се

съдружник. Останалите 3-ма не са задържани, а са с мярка за неотклонение подписка. При обиск на домовете, където живеят Са открити доста доказателства, за ги привлекат под отговорност като обвиняеми.

За Симеонов отдавна се знае, че води живот в разкош като богаташ. И то благодарение на контрабандата, с която се занимава от края на 90-те. Криминално проявеният Салим отначало започнал бизнес с лагери. А в последствие го превърнал в далавера с всякакъв вид контрабанда и измами.

Салим е 56-годишен. От първата си жена има две големи щерки. Едната се казва Славянка и работи в Горското стопанство. Нейният мъж е на ръководна длъжност в сливенското ОДМВР.

Другата Сияна също  е кадър на МВР, но в Паспортната  служба в града на 100-те войводи.

Сливенският баровец се вози само на луксозни коли. Както и дарява на децата си само лъскави возила и апартаменти. За това разказват негови съграждани

За разкоша в който тъне баровската фамилия се разбира от множество видиоклипове, които втората му жена и той са публикували в мрежата.

Най-много и най-луксозни дарове са получили щерките от втората му половинка Рени на техните сватбени тържества. Говори се, че Салим не признава по нисък клас кола от Мерцедес.

Според запознати с нравите в Сливен данданията около задържането на бизнесмена и щерките му ще е за кратко. Ако проговорят ще повлекат със себе си много местни влиятелни хора.

Източник: Блиц