Извършено е данъчно престъпление в компанията на Филип Киркоров

Българската прокуратура води разследване срещу известния певец с български произход Филип Киркоров.

Оказва се, че Филип Киркоров е обект на разследване заради сериозни нарушения на данъчното законодателство в страната ни. Това стана ясно от съобщението на официален представител на Окръжна прокуратура-Варна – Радослав Лазаров пред ТАСС. Той уточни, че на този етап разследването се води срещу неизвестно лице, извършило данъчно престъпление в компанията на певеца – „Филип Киркоров Инвестмънт”.

[caption id="attachment_435602" align="alignright" width="300"]Извършено е данъчно престъпление в компанията на Филип Киркоров Извършено е данъчно престъпление в компанията на Филип Киркоров[/caption]

Лазаров посочи, че срещу самия Филип Киркоров не се извършва разследване. Запознати посочват, че срокът за разследване на такъв вид престъпления е два месеца, но при необходимост може да бъде удължен.

Преди известно време стана ясно, че певецът има сериозен проблем в семейството. Той се е заел да спасява своята племенница Евгения Каравачева от зависимостта й от алкохола. Името й нашумя покрай участието й в българското издание на формата „Х фактор”. Оказва се, че Каравачева има нужда от скъпоструващо лечение зад граница, което ще бъде поето от Филип Киркоров.

Близки до семейството разказват, че този факт е бил крит дълго време от певеца. Той бил информиран за зависимостта на племенницата си едва когато проблемите станали нетърпими, отбелязва „24 часа” като се позовава на информация на lifenews.ru. Дълги години Каравачева се опитвала сама да се пребори със зависимостта си, но и тя като повечето си колеги по чашка, не успяла.

Тя не е само роднина на певеца, а дълги години е лидер на фен клуба му в България. Освен това води и творческите дела на Филип Киркоров в страната ни и отговаря за огромния му видео и фото архив. Певецът се отзовал още в момента, в който научил за проблемите на племенницата си. Негови приятели разкриват, че той е особено чувствителен на тема семейство и приятели и не би допуснал да се случи нещо лошо с тях. Филип Киркоров вече е набелязал няколко елитни клиники, в които би могла да бъде настанена Каравачева, пише pik.bg.