Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев разкри, че истината за скандалната полицайка Симона Радева, забъркана с двойния убиец Георги Семерджиев, ще лъсне до дни.

Той разкри, че след като се е запознал с обстоятелствата по случая и е станало ясно, че проверките са удължени, е поискал те да бъдат приключени преди срока. Едната от тях касае Симона Радева, а другата – неин колега.

Проверката има за цел да разкрие каква е свързаността им с Георги Семерджиев и по какъв точно начин са го подпомогнали във фаталната нощ, в която отне живота на две млади жени, предизвиквайки тежката катастрофа, след като бе седнал зад волана дрогиран.
Вътрешният министър заяви, че проверките ще бъдат приключени на 12 септември.

Предстои да бъдат оповестени дисциплинарните наказания, които ще понесат Симона Радева и колегата й. Демерджиев уточни, че най-тежката санкция, която може да бъде наложена е дисциплинарно уволнение. Според очакванията му тя ще бъде наложена на едно от двете лица, за които тече проверката, но отказа да конкретизира.

Според него удължаването на проверката до ноември, е крайно неприемливо и именно поради тази причина е съкратил сроковете за извършването й. 
Източник: blitz.bg

Ами сега?! Истината за скандалната полицайка Симона Радева лъсва до дни