На 71 години си отиде една от най-големите звезди на "Бар "Наздраве" - Кърсти Али. Култовата актриса от "Виж кой говори", неочаквано почина, но малцина могат да се похвалят с по-пълноценно изживян живот от нейния. 

 

Съпруга, майка, актриса, общественик, Кърсти беше една от най-провокиращите жени на нашето време. Но освен това звездата имаше и таен живот, за който малцина подозират. 

 

Самата актриса признава в едни от редките си интервюта, че до края на живота си е била влюбена в Джон Траволта. А преди това е обсебена от Патрик Суейзи. "С Патрик живяхме заедно цяла година на снимките на "Севера и юга". Трудно е да устоиш на този мъж, когато всеки ден си около него. Но по това време бях омъжена за Боб Али, а и Патрик също беше женен. Решихме, че аферата не е добра идея за браковете ни и останахме приятели до смъртта му", разказва пред приятели Кърсти.


Втората й любов - Джон Траволта, почти успява да я убеди да избяга с него. Двамата се запознават през 1989 година, на снимките на поредицата "Виж кой говори". "Ние сме толкова еднакви. За мое огромно нещастие по това време бях омъжена за Стивън Паркър. Но кълна се,  бях луда по Джон. Истината е, че една вечер почти избягах с него и се качих в самолета за Вегас. Вероятно, ако не се бях отказала в последния момент, щяхме да сме женени и до днес", споделя тя. 
 

Траволта не спира да флиртува с нея, докато не се жени за Кели Престън през 1991 година. И Кърсти се отдалечава от актьора след разговор със съпругата му. "Тя просто дойде един ден на снимки и директно ме попита "Защо флиртуваш с моя съпруг?" Това беше моментът, когато трябваше да сложим край на тази наша луда любов. Но аз го обичам и до днес. Той е един от най-специалните ми приятели", казва в последното си интервю Али.


Самият Траволта отдаде почит на своята съмишленица и приятелка с пост в социалните мрежи. "Вярвам, че ще се срещнем отново там горе", написа той, под снимка на блестящата Кърсти. И може би в отвъдния свят най-после ще сбъднат мечтата си да бъдат заедно...