Брад Пит и Мерил Стрийп в топ 10 на звездните трансформации

В Холивуд има трансформации и трансформации. А Брад Пит и Мерил Стрийп определено държат рекорда със своите въплъщения. Наскоро двамата влязоха в листата на десетте най-забележителни актьори, които преминаха през най-уникалните филмови трансформации.

Мерил Стрийп в ролята на Господ в "Американски ангели"

Мерил Стрийп определено чупи рекорди с ролите си в киното, но тази определено е най-странна. Актрисата влиза в кожата на Бог в сериала "Американски ангели".Звездата от поредицата определено изумява с брада, обрасли вежди, очила и шапка.

Ралф Файнс като Волдемор в "Хари Потър"

Красивият британец определено влуди феновете си с ролята на най-големия злодей в поредицата "Хари Потър". И мнозина твърдят, че е направил забележително въплъщение. Но не искат да го видят отново в подобна роля. Хийт Леджър като Жокера в "Батман" Звездата от "Като рицарите" Хийт Леджър остава в историята на киното с една забележителна роля — на Жокера. Мнозина ще го запомнят с едно от най-ужасяващите въплъщения в киното, въпреки че изглежда наистина невероятно на големия екран.

Рон Пърлман като Хелбой от "Хелбой"

Актьорът Рон Пърлман прави едно от най-зловещите си въплъщения в този филм. В ролята на падналия демон той е абсолютно неузнаваем. Но почитателите му го харесват в този образ. И то до толкова, че чак го канят да изиграе тази роля отново.

Брад Пит като Бенджамин Бътън в "Странният случай на Бенджамин Бътън"

Да видиш Брад Пит като старец е нещо, което не се вижда всеки ден. Особено когато актьорът полага всички усилия, за да се поддържа млад. В "Странният случай на Бенджамин Бътън" той обаче прави едни от най-странните си въплъщения. И в образа на старец определено успява да изненада всички. Нищо чудно, че филмът получи дори номинация за "Оскар". Сред останалите актьори, които направиха запомнящи се въплъщения, виждаме още Тилда Суитън, Джони Деп, Уил Смит и дори Кейт Бланшет. Най-странна е трансформацията на Наоми Гросман, която изумява абсолютно всички със своето превъплъщение. Вижте повече в галерията по-долу.