„Чародейките” беше уникален сериал–професионален шанс за всяка от актрисите, но животът след него не беше вълшебен за тях

Със сигурност не сте забравили сериалът „Чародейките”! Любимият вещерски сериал за момичета и момчета по възраст и дух беше страшен хит навремето! До днес е запазил славата си на хитова поредица с дълъг живот и много жени в главните роли! Да попаднеш в такъв проект е уникален професионален шанс! Със сигурност е донесъл много слава и пари на звездите си. Някои дори станаха приятелки за цял живот. Оказа се обаче, че „Чародейките” нямат „очарователна” съдба. Всяка от тях плати висока цена да бъде успешна, богата, талантлива и обожавана, докато е млада и красива! Роуз Макгауън (Пейдж) е една от тези, които срина Харви Уайнстийн от пиедестала му на холивудско божество и го прати задълго в затвора. В мемоарите си, озаглавени "Смелост", разкри подробности от живота си, но това, което предизвика най-силен отглас са подробностите за нападението, което е преживяла през 1997 г. на филмовия фестивал в Сънданс. Миналата година от Time твърдяха, че Уайнстийн е откупил мълчанието и обидата ѝ с тлъст чек от 100 000 долара. Тя обаче говори публично за травмата си през декември миналата година. Този скандал повлия на отношенията ѝ с мениджъра ѝ Джил Месик. Тя го обвини, че я е свързал с похотливия президент и не ѝ е помогнал да се защити. Джил не понесе скандала и одумките. Самоуби се само на 50 години, а семейството му на свой ред обвини актрисата, която, оказа се, с години се лекува от депресия и биполярно разстройство. Набедена за „лошо момиче” Шанън Дохърти (Прю) напусна „Чародейки” със скандал. Тя се жени и развежда три пъти, обвиняват я за агресивно поведение, а банките я преследват като некоректен платец. Има присъда, макар и кратка, но това не е най-тежкият удар на съдбата. През 2015 г. е диагностицирана с рак на гърдата. Наложи се да съди мениджъра си, защото не е платил здравните ѝ застраховки. Заради това тя имаше проблем да получи медицинска помощ.

Трудна съдба

Някогашната красавица преживя химиотерапия, лъчетерапия и хирургия, но ракът се завърна–още по-коварен и безпощаден. Алиса Милано остарява красиво и не може да се оплаче от липса на работа. В личен план обаче нещата невинаги ѝ се получават лесно и от първия път. Тя роди две деца от втория си брак, но е преживяла два аборта, преди да срещне съпруга си и е изгубила третата си бременност от него. Страда от дислексия, а по време на снимките на „Чародейките” в нея се отключва алергия и ужас от водата. И 2020 година беше изпитание за нея. Въпреки изолацията и дисциплината, тя прихвана коронавирус. Той доведе до падане на косата ѝ и появата на „бели петна” в паметта ѝ. [caption id="attachment_645400" align="aligncenter" width="300"]Чародейките - прокълнат сериал? сн. Интернет Чародейките - прокълнат сериал? сн. Интернет[/caption] Холи Мари Комбс (Пайпър) изглежда се справя най-добре от „Чародейките”. Да, тя преживя два развода, единият след измяна на половинката ѝ, но в момента отново е омъжена и то — щастливо. Радва се на тримата си сина и пълната си къща с животни. Не спира да работи и пътува много!