И звездите от Холивуд умеят да минават под прикритие

Когато те решат да минат под прикритие няма начин да ги познаете. Знаете ли какво се случва, когато угаснат прожекторите на червения килим? Много световни звезди, копнеят за анонимност. И за да я постигнат използват какви ли не аксесоари. За да са по-малко забележими, повечето знаменитости използват шапки, слънчеви очила и други предмети, за да се слеят с тълпата и по-трудно да бъдат разпознати. А някои от холивудските дами не излизат от дома си без прическа и грим, и дизайнерски дрехи, когато трябва да присъстват на обществени събития. Така, че когато се появят в обществото без никакъв грим, с маратонки, по анцуг и проста тениска, те не правят впечатление на никого. В такъв вид и в компанията на своите известни партньори голяма част от известните двойки са направо неразличими за повечето си фенове. И лесно се придвижват в големите градове като Лос Анджелис, Лондон или Ню Йорк. Изненадата е още по-голяма, когато се сравнят техните снимки на червения килим с тези от ежедневието. А ето и двойките, които така добре се прикриват, че не бихте ги познали дори, ако вървят до вас.

Мат Деймън и Лучана Барозу

Както се вижда от снимката, елегантната двойка от червения килим, няма нищо общо с двойката облечена в дънки. Той е с очила и шапка, спортно облечен. Тя също е с очила, прибрана на опашка коса, дънки и риза и без никакъв грим. Нищо чудно да ги объркате с някоя съседска двойка.

Оливия Уайлд и Джейсън

Явно и те са любители на дънките. Изглеждат като всяка една семейна двойка излязла на разходка с бебето си.

Кийра Найтли и Джеймс Райт

Актрисата предпочита да носи кожух и шапка без грим. Докато половинката й носи спортно яке и очила.

Мила Кунис и Аштън Кучер

Ако ги видите на улицата по нищо не бихте ги различили от тийнейджърите, които се разхождат по двойки.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Едва ли бихте ги разпознали на улицата, ако ги видите така облечени. [caption id="attachment_508542" align="aligncenter" width="534"]Звезди под прикритие : Как известните се крият Звезди под прикритие: Как известните се крият?[/caption] Исла Фишър и Саша Барън Коен по нищо не отстъпват на Джулиан Мур и съпругът й. Всъщност, като нищо няма да ги познаете, ако минат край вас под прикритие. [gallery ids="508541,508540,508539,508538,508537,508536"]