Осем години по-късно те са все още заедно, имат две деца и се радват на огромна любов един към друг. Но Амал Клуни и Джордж Клуни невинаги са имали идеален брак. Адвокатката по човешките права признава, че във връзката им е имало много върхове и спадове. Но много се е притеснявала дали няма да се разведат скоро след сватбата.

Говорейки за връзката им пред известно списание, Джордж споделя, че връзката им е перфектна. "Осем години! А й казваха, че няма да издържим. Всичко в съпругата ми е някак вълшебно. Мисля, че всеки, който се срещне с нея ще осъзнае какво означава тя за мен. Просто няма недостатъци", добавя актьорът.

По повод това, как възпитават близнаците Александър и Ела, Джордж казва. "Подчиняваме всичко на един прост принцип - предизвиквайте хората с власт и защитавайте хората с по-малко власт. И ако успеете да направите това, значи сте имали добър живот", добавя актьорът.

 

Амал от своя страна добавя, че любовта на Джордж е причината двамата да издържат толкова дълго заедно. И признава, че без компромиси и от двете страни, и много разбиране, бракът им не би имал такъв успех и не би бил толкова траен. И е благодарна на съпруга си, че се е научил да поставя семейството преди кариерата, която поглъщала огромна част от времето му, както казва тя.