Той изглежда невероятно стар, но в същото време и изключително енергичен. На 93 години Клинт Истууд направи една от малкото си публични изяви, като се появи на семинар на приматоложката Джейн Гудол, която имаше специална среща с него в Кармел, Калифорния.

Истууд, който продължава да работи по последния си филм, се появи на семинара разрошен, с огромна брада и придружен от личен асистент. Но въпреки това изглеждаше достатъчно силен, за да се качи сам на сцената и да поздрави Гудол. Самата д-р Гудол е на 90 години, които навърши само три дни след срещата. Двамата имаха доста емоционален разговор по повод опазването на маймуните, тъй като самият Истууд е запален природозащитник.

Интересна подробност е, че 93-годишния режисьор продължава да работи върху последния си филм. Лентата е трилър с участието на Тони Колет и Никълъс Холт, но Истууд смята да я превърне в своя истинска лебедова песен.

Режисьорът, който има 8 деца от шест различни жени, остава в историята като един от най-големите артисти на Холивуд и любимец на няколко поколения зрители. А феновете му се надяват, че той ще има сили да продължава да твори...