Добрите гени нямат нищо общо! Актьорът Брад Пит тайно се е подлагал на пластични операции и козметични процедури, за да запази младежкия си външен вид. 60-годишният актьор изглежда по-добре от всякога, а жените не спират да въздишат по него. Мъжете пък тайно му завиждат, че е в такава форма и то на тази възраст, но се оказа, че добрите гени нямат нищо общо.

 

Зад перфектния външен вид на Брад се крие живот изпълнен с тренировки, посещения при козметик и дори пластични операции. Звездата си е правил лифтинг процедури на лицето, а следите личат зад ушите му. Нищожна цена, за да запази образа на златното момче на Холивуд.

 

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад се отказа от идеята да остарява с класа и кардинално промени външния си вид. Напоследък обаче актьорът изглежда все по-подмладен и това не остава скрито. Белите коси са скрити зад изрусени кичури, умело поддържани от топ коафьори, а бръчките са почти заличени. Късата подстрижка също му придава образ на лошото добро момче отпреди 30 години. А дънките са най-добрия ход на стилистите да подчертаят младежкия му вид.

 

"Той не прилича по нищо на застаряващите титани на Холивуд. Редфорд остаря, Брандо остаря, Броснън остаря, Шон Конъри, Майкъл Дъглас... Брад Пит обаче все още е в младежката лига и по нищо не изглежда, че се кани да я напусне", коментират в холивудските среди.

 

В същото време режисьори с удоволствие коментират, че актьорът поне се е кротнал по отношение на темперамента си с годините. И вече не е дивият бунтар, който беше по-рано.

Нов имидж, нова прическа, ново лице, защо не и нов характер. А, ако можеше да играе и за "Оскар"...