От сценариста Джейсън Филиатро (Entanglement), Бакалова и Чери са водещи в ролите на Гари, страхлив съпруг, и Ел, вдовица с разбито сърце, които се запознават чрез запознанство в Tinder, само за да се окажат с колата на убиец, труп и 40 000 долара в брой. Във вихъра на лоши решения и опасни срещи нощта на Гари и Ел се превръща в хаотично пътуване, изпълнено с битки, мистерии и последствия, които променят живота им.

„All Night Wrong“ разказва за двама души с разбити сърца, които се срещат онлайн по погрешни причини, но в крайна сметка откриват нещо един за друг - и за себе си - в рамките на една хаотична нощ. Мария и Зак са динамичното дуо, от което не знаехме, че имаме нужда. Нямам търпение да се впусна в това приключение с тях“, споделя Джеймс.

Филмът е канадско-британска копродукция, като канадският екип се ръководи от Амбър Рипли от Goodbye Productions, Джейсън Джеймс от Resonance Films, а британският - от Ричард Кондал от Big Safari Productions. Сара Шаак от Anamorphic Media е изпълнителен продуцент, който следи за финансите. Анджела Демо (Cha Cha Real Smooth) е директор на кастинга и изпълнителен продуцент.

Източник: deadline.com