Смъртта на Кърсти Али напомни на много от феновете на поредицата "Бар "Наздраве" колко много им липсват любимите герои. От свалячът Сам Малоун, през феминистката Даян Чеймбърс до тренера Ърни Пантусо, сериалът създаде култови герои, които и до днес са любими на няколко поколения телемани. Какво обаче се случи с любимите звезди и къде са те сега, решихме да проверим и ние.

Актьорът Тед Дансън е позагубил мачовския си чар, но продължава да не се предава. Актьорът се изявява в поредицата "На по-добро място" заедно с Кристина Апългейт. Тед, който влиза в ролята на лошият добър дявол, определено е остарял. Но си остава все така харизматичен, макар и побелял.

Джордж Уенд, по-известен като Норм Питърсън, вечно отбиващият се да пийне едно питие клиент, рядко може да бъде видян на публично място. Актьорът не е отслабнал и грам, но пък е толкова остарял, че трудно може да бъде разпознат от феновете на сериала. В момента той живее в Лос Анджелис, на 74 години е и 40 години след старта на поредицата, обяви, че си е дал заслужена почивка. Уенд обаче е щастливо женен за мистериозната Вера от поредицата - Бернадет Бъркет и живее в Лос Анджелис.

Любимката на всички - Шели Лонг, която играеше сервитьорката - психолог Даян Чеймбърс, също е абсолютно неузнаваема. Актрисата е видимо побеляла и почти не се показва пред хората. На 73 години, тя живее сама в апартамент в Западна Калифорния. Освен това след края на пети сезон на "Бар "Наздраве" опита да участва във "Фрейзър", но Келси Грамър бързо се умори от претенциите й и поиска тя да напусне.

Риа Пърлман, по-известна като Карла Тортели дълги години беше омъжена за актьора Дани ДеВито. За съжаление преди няколко години двойката се разведе, тъй като Дани разкри, че се е влюбил в по-млада жена. Сестрата на Рон Пърлман обаче не остана сама задълго. Според последните слухове от Холивуд, Риа обаче има нов приятел и то одобрен от цялото й семейство.

Джон Ратценбергер изигра Клиф Клавин в "Бар "Наздраве". Срамежлив пощальон, който се прекланяше пред героя на Тед Дансън. В живота Ратценберг е известен с няколко епизодични роли в големи кинохитове, но също така и с озвучаването си на популярни филми на Дисни.

Келси Грамър, който изигра доктор Фрейзър в поредицата, а след това продължи кариерата си със собствена поредица за Фрейзър, все още се радва на огромна популярност. Актьорът се жени четири пъти, включително за 25 години по-млада стюардеса, има седем деца, а напоследък се изявява и в блокбъстъри като "Трансформърс", "Х-Мен", "Симпсън" и други. 

Що се отнася до русия мускулест чаровник Уди Бойд, който от четвърти сезон влезе в ролята на барман, то Уид Харелсън може да се похвали с една от най-успешните кариери в киното. Харелсън има награда "Оскар" , "Еми", а освен това и номинации за  "Народът срещу Лари Флинт", "Пратеникът" и "Три билборда извън града". Женен е за съпругата си Лора Луис от 1987 година и има три дъщери.

Преди Кърсти, която влезе в ролята на бизнес дамата Ребека Хау, да си отиде, "Бар "Наздраве" загуби друга любима звезда. Актьорът Николас Коласанто. Той влезе в ролята на "Тренера" само за 3 сезона, преди да получи сърдечен удар и да напусне преждевременно сериала.  Коласанто си отиде само на 61, но негова снимка бе поставена на снимачната площадка, в знак на почит към паметта му.