Защо трябва да го гледам, ако току-що сте компресирали целия сюжет в две минути? За щастие, Дженифър Лопес се противопостави на тази тенденция с трейлъра на предстоящия си музикален филм-албум "Това съм аз... сега": A Love Story. Темата на филма на Лопес изглежда е хаосът.

Още в началото на филма виждате половината от главата на Бен Афлек, докато двамата с Лопес карат мотоциклет през солена равнина. Страхотно. След това Джей Ло води монолог за това, че е безнадеждна романтичка, хората танцуват в някаква стиймпънк фабрика за цветя и листенца, Бенифър се хвърля от мотоциклета, а Фат Джо се появява като терапевт на певицата. Всичко това се случва за около 20 секунди, което придава истинско усещане за "сън, който дори не можеш да си обясниш".

Трудно е да се прецени дали има истински сюжет в "Това съм аз... сега": Любовна история. Може би това е просто колекция от музикални клипове с междинни сцени, а кой ще каже, че това не е филм? Това, което е сигурно, е, че Лопес не изпитва нужда да се придържа към един жанр. В двуминутния и половина трейлър има комедийни моменти, сериозна сцена, в която Лопес е в някаква група за взаимопомощ, почит към "Пеене под дъжда" и образ на Лопес в костюм, който ужасно много прилича на Ейми Адамс в "Пристигане".

И още - актьорският състав. Освен Афлек, който първоначално беше обявен за съавтор на сценария, но изглежда е загубил тази заслуга, трейлърът обещава участието на актьори като Кеке Палмър и Дженифър Люис. Също така ни е казано да очакваме астрофизика Нийл деГрас Тайсън и треньора по живот - сватбения церемониал на Бенифър - Джей Шети. Стремежът на Лопес да ме държи нащрек е възхитителен.

"От години не съм била толкова нервна, развълнувана, уплашена и развълнувана да споделя нещо с вас", написа Лопес днес в бюлетина си "На JLo". "Историята на пътуването от "Това съм аз... тогава" до "Това съм аз... сега" е най-личното нещо, което някога съм правила". Значи ли това, че филмът разказва историята на пътуването между тези два албума? Не ми казвайте. Искам да бъда изненадан... или объркан.

Източник: thecut.com