Омъжената Марго Роби май рискува брака си заради Брад Пит. Преди ден, в телевизионно интервю, двамата актьори направиха пикантни разкрития относно отношенията си.

Оказа се, че съпругата на Том Акърли от доста време тайно си мечтаела да целуне Брад Пит. И когато й се отдала възможност, не пропуснала да се възползва от нея.

Самият Брад също признава, че е бил луд по Марго. И когато видял как играе във филма "Вавилон", в който в момента си партнират, сам поискал да се заснеме сцена с целувка между тях двамата.

"Видях я и  си помислих "Трябва да има една гореща целувка между нас двамата". Отидох при режисьора и го помолих да включим една такава сцена. Тя е.... Ами тя е просто фантастична. И определено целувката беше много пиперлива", споделя 59-годишният актьор.

Признанията му идват на фона на изповедта на Марго, която сподели, че още когато е видяла Брад, поискала от екипа да  обмислят идеята за целувка между тях двамата. "Казах на помощник — сценариста "Нели/героинята ми/ може би трябва да бъде по-дива и да се целуне и с неговия герой. Все пак във филма тя целува цели 15 мъже.  И не пропуска никого". Той веднага ме обвини "Всъщност ти искаш да целунеш Брад Пит! Амиии.... не се реших да отричам. Все пак това е самата истина", добавя актрисата.

Двамата актьори са единодушни, че целувката е била наистина гореща. А мнозина се чудят, дали тя е била единственото, което са споделили. Защото докато уж са щастливо обвързани с други, двамата с твърде голям ентусиазъм си признават, че се чувстват прекалено добре заедно...