Виждали сме ги да се карат пред магазин, да спорят в кола, да се цупят на официални церемонии, но не и откровено да си признават какво ги тормози. Днес обаче Бен Афлек и Дженифър Лопес открито говорят за една от най-големите си болки - връзката си един към друг. 

 

В документалния си филм "Най-голямата любовна история, която остана неразказана", Дженифър изнася подробности от личния им живот. Факт, който не се харесва на Бен и той не го крие.

 

"Беше болезнено за мен да разбера, че тя ме използва за своя муза и вдъхновение. Беше зрелищно и забавно, но и тъжно", разкрива още  актьорът. Той разказва, че веднъж, когато се върнал у дома, видял Дженифър с екипа й в хола, а в центъра бил дневник с всичките му романтични писма и бележки, които той й изпращал през годините. И който й поднесъл, когато я помолил да се омъжи отново за него.

 

"Преживяването беше шокиращо. Все едно най-личния ти живот, всичко свещено и съкровено е изложено на показ. Беше доста болезнено", споделя актьорът.

 

Той е категоричен, че Дженифър от самото начало е знаела за отношението му, но не се е спряла.

 

"Когато се събрахме, първото което поисках от нея беше "Никакви лични истории в социалните мрежи. Но впоследствие осъзнах, че това е като да се омъжиш за капитан на кораб и да кажеш "Мразя водата". Това просто е част от нея и на мен ми се наложи да се приспособя", спомня си актьорът.

 

Той признава, че още му е трудно да приеме, че животът им ще бъде винаги изложен под прожекторите, но в името на любовта е готов на компромиси. "Разбирам, че това е важно за нея. Ласкае ме фактът, че съм нейна муза, но в същото време не се чувствам много на място заради това", добавя още той.