Това ще се случи във филма "Мария" на Пабло Ларайн. Продуцентите може да се снабдят с винтидж кожа за филма.

 Чакането най-накрая приключи. Представен е първият поглед на актрисата Анджелина Джоли в ролята на легендарната оперна певица Мария Калас от биографичния филм "Мария" на Пабло Ларайн. Базиран на истински свидетелства, "Мария" ще разкаже бурната, красива и трагична история на живота на най-великата оперна певица в света, преживяна и пресъздадена през последните ѝ дни в Париж през 70-те години на миналия век, съобщава Deadline

 Освен Джоли, в актьорския състав влизат още Пиерфранческо Фавино (Адажио, Колибри), Алба Рорвахер (Химера, Гладни сърца), Халук Билгинер (Зимен сън), Коди Смит-Макфий (Силата на кучето, Елвис) и Валерия Голино (Портрет на една дама в огън, Caos Calmo). Сценарият е дело на Стивън Найт (Peaky Blinders).

 Продажбите се осъществяват от FilmNation Entertainment. При започването на работата по филма Лараин казва в изявление: "Невероятно развълнуван съм да започна продукцията на "Мария", която се надявам да представи забележителния живот и творчество на Мария Калас на публиката по целия свят, благодарение на великолепния сценарий на Стивън Найт, работата на целия актьорски състав и екипа и особено на блестящата работа и изключителната подготовка на Анджелина."

Източник: hindustantimes.com