400 милиона долара не се преглъщат лесно. Толкова горе-долу е състоянието на Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин, което двамата ще трябва да поделят при евентуален развод. След 25 години семеен живот, съпругата на актьора подаде молба за разтрогване на брака. Като основание тя определи "неприемливото и безотговорно прахосване на семейните активи, влошавайки състоянието на семейството", от страна на Слай.

 

Неофициално обаче причината за скандала е новият ротвайлер на Рамбо, който Дженифър не искала в дома им. Двойката вече има едно куче от тази порода и появата на второ вбесило съпругата на актьора. Флавин поставила ултиматум и след ожесточен скандал, на преден план изплували и други наболели проблеми. Стигнало се до там, че тя напуснала семейния дом, а Слай обяви, че бракът им е окончателно провален.

Той дори стигна до там, че си татуира кучето на мястото на лицето на жена си на единия си бицепс.  Без съмнение този акт само е налял масло в огъня. 

Въпреки драмата между тях, актьорът явно е размислил и полага усилия да се сдобри със съпругата си. И преди дни пусна ретро снимка, както и втора на която излизат на разходка. Техни приятели споделят, че двамата са затоплили отношенията си, но полагат огромни усилия, за да успеят. "Нещата не са розови, но се работи по съхранение на брака им. Все пак от 25 години са семейство", добавят те.