Йоана Рубин е бясна на новинарката

Йоана Рубин хвърля люти клетви по адрес на новинарката на Нова тв – Ани Салич.

Ясновидката отправи куп обидни думи по адрес на новинарката. Йоана Рубин нарича Ани Салич „мръсна, долна кучка”. Йоана Рубин избълва огън и жупел по адрес на новинарката, която дори не подозира, че срещу нея се изсипва огромна злоба. За момента не е ясно каква е причината „надарената Свише със способности” да напада толкоз яростно Ани Салич.

Освен всичко друго, тя хвърля и тежки клетви по неин адрес, наричайки „да пукне” като допълва, че е „гад мръсна”.

[caption id="attachment_407920" align="alignright" width="300"]Йоана Рубин се чувства лично засегната от Ани Салич Йоана Рубин се чувства лично засегната от Ани Салич[/caption]

Според Йоана Рубин, Ани Салич хем е злобна, „хем е проста”, а освен това „простакелата” по никакъв начин не може да понася умните и красивите. Лютите клетви на ясновидката не спират до тук. Тя я проклина да си счупи главата някъде от надуване и вирене на носа, „та да миряса най-после”. Йоана Рубин е категорична, че новинарката е много „гадна”, но до преди няколко години успявала умело да прикрие истинската си същност. Сега обаче, колкото повече остарява, толкоз по-злобна става, коментира Рубин в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

За огромно разочарование на Йоана Рубин, никой не подкрепя клеветите й и това я разпалва още повече, карайки я да сипе още по-пиперливи обиди по адрес на Ани Салич. Според Рубин, освен всичко останало, новинарката четяла много злобно. Оказва се обаче, че всичкия този огън и жупел, хвърлен по адрес на новинарката е поради простата причина, че Йоана Рубин се е почувствала засегната от една от новините, прочетени от Ани Салич. Преди повече от две години, тя прочела в ефир новината, че Йоана Рубин е проста и необразована. Ясновидката обаче подчертава, че със сигурност, Ани Салич е имала предвид себе си, изричайки тези думи.

Очевидно, за да разтовари напълно злобата, която таи към новинарката, Йоана Рубин завършва поста си, подчертавайки, че все пак има дипломи и те са истински, за разлика от тези на Ани Салич, пише Блиц.