Много се говори за синовете и дъщерите на богатите и известните, но знаете ли кои са младите наследници на Пикасо и Кенеди?

Богатите деца на милионери и холивудски звезди са истински хит в интернет. Но, с поглед към близкото минало, не по-малък интерес будят и внуците на известните личности от миналия век. Вероятно малцина от вас знаят, че Пабло Пикасо има прекрасна внучка на име Диана. Тя се е занимавала с аукционна дейност, а сега работи с изложби на световни музеи и арт организации. Внучка на дядо си! Внучката на Елсин и Присила Пресли и дъщеря на Лиса Мари Пресли е предпочела киното пред музиката. Тя направи своя голям удар с ролята си в "Mad Max: Fury Road". На снимчната площадка се запознава със съпруга си. След това продължава кариерата си с участие и в тв сериали, за което е номинирана за различни награди. Шарлота Казираги излъчва не по-малко величие и аристокрация от Диана Пикасо. Тя е внучка на Грейс Кели и Рение Грималди III и дъщеря на принцеса Каролина. Вместо да си живее кралския живот, обаче, тя заляга сериозно над учебниците и завършва Сорбоната. Сега се занимава с журналистика, благотворителност и мода.

Внучката на Бриджит Бардо Ан Шарие

е наследила от баба си изразителните черти на лицето и актьорския си талант. Красавицата започва да се подвизава в театъра от 1999г. и постоянно надгражда кариерата си в нови роли и на големия, и на малкия екран. Внучката на Ален Делон Алисън ле Борхес е изцяло женско копие на красивия актьор, пише retro.bg. [caption id="attachment_518644" align="alignnone" width="300"]Диана Пикасо пази таланта на дядо си по свой начин Диана Пикасо пази таланта на дядо си по свой начин[/caption] Тя, обаче, си е избрала да се подвизава не в киното, а на модния подиум и пред фотообектива. Роуз и Татяна Шлосберг пък са внучките на Джон и Джаки Кенеди, за които се знае наистина малко. У по-голямата, Роуз, мнозина откриват изумителни прилики с баба й Жаклин. Тя е завършила Харвард, но постепенно се насочва към киното. По-малката сестра -  Татяна е завършила Йейл и работи като журналист. Двете имат по-малък брат, Джон. Той е завършил история и вече е направил първите стъпки в политиката. Така той се готви да стане горд наследник на дядо си, точно както Диана Пикасо. [gallery ids="518645,518643,518642,518646"]