Публикува специални поздрави за Валя

Валентин Георгиев разплака социалната мрежа Фейсбук.

Приятелят на Валя, която изчезна миналия месец не спира да вярва, че не е далеч времето, в което красавицата ще се върне при него. Той не спира да залива профила си в социалната мрежа с песни, които са специален поздрав за любимата му. Публикациите му предизвикват лавина от емоционални коментари от познати и приятели, които изразяват съпричастността си към драматичните събития, разделили (за момента) младата двойка.

Съкрушеният приятел на изчезналата бургазлийка пише за песента на Emeli Sande – „My Kind of Love”: „Валенце, това е нашата песен”.

[caption id="attachment_407360" align="alignright" width="300"]Валентин Георгиев вярва, че случката ще има щастлива развръзка Валентин Георгиев вярва, че случката ще има щастлива развръзка[/caption]

Валентин Георгиев подчертава за друга песен, че я слуша години наред, става въпрос за Declan Galbraith – „Tell me why”. За любимата си песен на Roxette от романтичния филм „Хубава жена” – „It must be love” Валентин подчертава, че всичко е любов и всичко е красиво. Младият мъж, който е полицейски служител категорично отхвърля основната версия, по която работят колегите му, че Валя Иванова е сложила сама край на живота си като се е хвърлила в морето. Припомняме, че няколко дни след изчезването й, органите на реда откриха захвърлени портмонето и личната й карта, което им дава повод да смятат, че става въпрос за самоубийство.

Според друга версия, на която полицаите не дават гласност и не са много склони да я смятат за сериозна, бургазлийката е била отвлечена за бяла робиня. Всички приятели на Валентин Георгиев във Фейсбук също са на мнение, че Валя не би могла да се самоубие, тъй като от очите й струяла любов. Същото важи и за приятеля й. Една от приятелките на Валентин пише, че ги обича и иска да ги види отново заедно така, както преди – прегърнати усмихнати и влюбени. Тя допълва, че няма по-истинска и чиста любов на света от тяхната, пише pik.bg.

Към момента въпреки положените усилия от страна на Валентин и неговите приятели да открият Валя или някаква следа от нея, няма никакъв резултат. Случаят все остава обгърнат от пълна мистерия.