Съдбата на това 11-годишно дете потресе всички!

Страшно е да посегнеш на детето си, когато се касае за живота му. Това е сторил бащата на английското момиче Ашанти Елиът Смит. Единадесет годишното дете страда от изключително рядко заболяване. При тази болест то изглежда като баба на осемдесет години.

[caption id="attachment_415016" align="alignright" width="300"]дете Ето го бащата, постъпил нечовешки към детето си[/caption]

Прогнозите на докторите също не са обнадеждаващи. Според медиците детето няма да доживее повече от петнадесет години. След като разбрал за изключително негативната прогноза на лекарите, нейния баща Алби Смит решил да я лиши от парите, които били дарени от хора с добри сърца, за да изпълни малката Смит своето желание. А то било да отиде на пътешествие и да плува редом с делфините. Затова клуб на колоездачи й дарили за целта три хиляди и петстотин английски лири, с които малкото момиче да изпълни желанието си.

Но парите били вероломно свити от нейния баща, според който те били дарени излишно и дъщеря му нямала да успее да осъществи това далечно пътешествие. Съдът във Великобритания обаче осъдил родителя на цели три години затвор. Присъдата, с която той влиза за няколко години зад решетките вече е факт и бащата ще лежи заради това, че е ограбил дъщеря си.

[caption id="attachment_415017" align="aligncenter" width="300"]Малката Ашанти с майка си Малката Ашанти с майка си[/caption] [caption id="attachment_415018" align="aligncenter" width="200"]Това дете разплака милиони хора по света Това дете разплака милиони хора по света[/caption]

Както съобщава сайта Точка. Мк, бащата на болното от рядката генетична болест момиче се разкайвал за деянието си, но магистратите били непреклонни. Той трябвало да възстанови средствата и да ги даде на детето си, за да може 11-годишната Ашанти Смит да отиде на екскурзия до мечтаната дестинация.