Димитър Рачков не иска да вижда повече брат си

Невиждан раздор претърпя фамилията на Димитър Рачков.

Именитият актьор се отрече от собствената си кръв, зачерквайки завинаги брат си Петър. Димитър Рачков бил бесен на брат си заради поредната му криминална проява, която неотдавна го отведе в бургаския арест. Припомняме, че Петър Рачков бе заловен от органите на реда с фалшиви евро банкноти. Това е третият път, в който бива арестуван братът на именития актьор.

[caption id="attachment_408235" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков не иска да вижда повече брат си Димитър Рачков не иска да вижда повече брат си[/caption]

Преди известно време той отново имаше проблеми с органите на реда и дори е осъждан неколкократно заради пиянски изцепки зад волана. Този път обаче изцепката му била непростима, тъй като посрамил цялата фамилия. Близки до семейството твърдят, че заради непрестанните криминални прояви на Петър Рачков, родителите на именития актьор, които живеят в Бургас, се срамуват да се покажат навън. Възрастните хора страдали от докато големият им син Димитър Рачков е национална гордост, то малкият е престъпник. Освен това родителите на братя Рачкови непрестанно търсят начин да ги помирят, но безуспешно.

Любимият на Мария Игнатова споделя, че се е борил със зъби и нокти, за да успее в живота и сега, когато има щастлива връзка и добра работа, не възнамерява да съсипе всичко заради брат си. Последният жест, който Димитър Рачков направи към по-малкия си брат, бе да плати гаранцията му при последния му арест преди около месец. Единствената причина за жеста бе, че актьорът иска да спести тревогите на родителите си. Преди около десетилетие Петър Рачков бил проспериращ бизнесмен, който се занимавал с продажбата на автомобили втора ръка. Кризата обаче сериозно го натиснала и стопила спестяванията му за твърде кратко време. Честите залагания на комар довели Петър до развод само година след като се венчал.

След последната изцепка на Петър, Димитър Рачков бил категоричен, че ще му помогне за последен път, но му поставил условие веднага след делото да се изнесе в чужбина и повече да не се вясва пред очите му. Петър се съгласил и обещал на брат си, че ако отърве затвора веднага ще замине за Испания, пише pik.bg.