Емил Узунски налетя на Соня Иванова

Лют скандал се развихри навръх погребението на барабаниста от „Виевската фолк група” Милко Узунски, който сложи сам край на живота си в сутрешните часове на петъчния ден.

Соня Иванова, която се представи за много близка на семейството на Милко Узунски, се изпокара над ковчега му с Емил Узунски (брат на Милко). Очевидци на грозната сцена разказват възмутени, че гробищния парк на „Рогошко шосе” в Града под тепетата бил огласен от крясъците, които нарушили спокойствието на мъртвите. Лютият скандал възмутил всички присъстващи на траурната церемония, и непознатите хора наоколо, които отишли да навестят близките си покойници, пише вестник „Монитор”.

[caption id="attachment_398886" align="alignleft" width="300"]Скандал на погребението на Милко Узунски от "Виевската фолк група" Скандал на погребението на Милко Узунски от "Виевската фолк група"[/caption]

Агресивната дама крещяла с пълно гърло на Емил Узунски. Тя го питала защо я рита и как не го е срам да сипе нецензурни изрази. На свой ред Узунски също не й останал длъжен и изсипал поредната обидна дума срещу нея, след което тръгнал срещу й, със свити юмруци. За щастие не се стигнало до крайности, тъй като присъстващите на траурната церемония мъже, успели да го удържат. Узунски обаче продължил да се възмущава с пълно гърло от поведението на Соня Иванова. Той я попитал коя е тя и защо се меси, допълвайки, че всичко е станало заради нея. Иванова също не останала длъжна на създателя на „Виевската фолк група” и продължила да крещи и да ръкомаха. Поведението й успяло да събере погледите на всички, които присъствали в този момент в траурния парк.

Тя попитала Емил Узунски от колко време не се е виждал с брат си, допълвайки, че през цялото това време именно тя е била до него и съпругата му – певицата Росица Пейчева. След тези думи, Узунски направил няколко крачки назад и няколко души от присъстващите на траурната церемония, сред които и управителят на „Пайнер” – инж. Митко Димитров му прошепнали нещо на ухо. След кратките напътствия Емил Узунски пристъпил към Соня Иванова и й поднесъл извиненията си. Тя обаче пропуснала да му се извини, пише Блиц.