Тестове с извънземни се правят от 1969 година, крият резултатите от обществото

Уникални разкрития за тестове с извънземни ,правени през 1969 година, изтекоха в общественото пространство. Става дума за история за НЛО, което е било открито през 1969, а след това му е направена аутопсия. Но данните са дълбоко засекретени, а случаят се пази в строга тайна. В последно време в интернет започна да циркулира историята, в която се твърди, че руските власти от десетилетия са запознати с извънземните цивилизации. И въпреки че историята за руското НЛО не е нова, събитието отново се появи в медиите, главно заради публикация на американския Huffington Post, който пусна любопитна статия, свързана с разкритията за тестовете с извънземни.

Позовавайки се на текст от портала "Voice of Russia", в който се твърди, че руснаците за първи път се срещат с извънземни през 1942 година, американското издание разкрива и подробности за тестовете с чуждопланетните форми на живот.

[caption id="attachment_432689" align="alignright" width="300" class=" "]Крият тестове с извънземни от 1969 година Крият тестове с извънземни от 1969 година[/caption] Част от тяхната история включва и кораб на НЛО, който се е разбил през 1969 година. Съоръжението, както и съществата пътуващи в него са открити от армията, след което е била направена аутопсия на един от извънземните.  Резултатите са засекретени, въпреки че аутопсията е заснета на видео.Този сценарий вероятно ви звучи много познато, а причина за това е фактът, че историята е подобна на тази от Розуел. Американските медии първи път са съобщили за случая в една от емисиите на TNT през 1998 г, озаглавена "Тайната на КГБ и документите за НЛО", в която са показани няколко сцени от мястото на събитието, включително и няколко минути от посочената аутопсия на извънземното. Руските власти категорично отказват да коментират изследванията с извънземни, както и дали са попаднали на подобен случай. Бившият съветник по космическите въпроси на NBC, Джеймс Оберг, обаче е виждал видеото, което изтече в интернет и многозначително заяви: „Това, което виждате, може да е и самата истина, или пълна манипулация“.